Password Manager

Utvid alle | Skjul alle

Kaspersky Password Manager er utvikler for å lagre og synkronisere passord på tvers av enheter, på en trygg måte. Kaspersky Password Manager må installeres uavhengig av Kaspersky Small Office Security.

Etter installasjon kan du starte Kaspersky Password Manager fra Start-menyen (i Microsoft Windows 7 eller Microsoft Windows 10), fra startskjermen (i Microsoft Windows 8 eller Microsoft Windows 8.1) eller fra vinduet Kaspersky Small Office Security.

Du kan ikke installere og starte Kaspersky Password Manager hvis Kaspersky Small Office Security er installert på en filserver.

Slik starter du Kaspersky Password Manager fra vinduet Kaspersky Small Office Security

Slik laster du ned og installerer Kaspersky Password Manager

Se hjelpedelen for Kaspersky Password Manager for å finne ut hvordan du bruker Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager kan være utilgjengelig i enkelte regioner. Hvis du har installert Kaspersky Password Manager tidligere, anbefaler vi at du lagrer passordene dine før du migrerer til Kaspersky Small Office Security.